Taller de reparació

 

I també trobareu el taller de reparació i manteniment del calçat, on us oferim un servei de primera qualitat i busquem solucions pels vostres peus. Podeu trobar-hi:

  • Tot tipus de plantilles
  • Cordons
  • Productes per netejar les sabates 

Aquestes són algunes de les NOVETATS que tenim al taller de reparació:

 L’ESPRAI  REFRESCANT

Una escuma refrescant, amb un efecte de frescor immediat contra els peus reescalfats i les cames cansades. La combinació equilibrada d’ingredients actius amb un toc revitalitzant dels cítrics té un efecte desodorant i de llarga durada. Ideal pels dies calorosos d’estiu.

 L’ESPRAI  PROTECTOR

El protector invisible contra el frec i el malestar ocasional a les sabates. Crea una pel·lícula transparent, transpirable i flexible, que actua com una segona pell. La solució definitiva per evitar les incòmodes “tirites”.


 L’ESPRAI  SEDÓS

Un esprai fet amb proteïna de seda que protegeix  del frec de la sabata i garanteix una sensació de confort durant més de 24 hores.


 LA CREMA DE PEELING

Revitalitzant d’efecte peeling amb extracte de pinyol d’albercoc.Elimina les cèl·lules mortes de la pell. Així mateix, conté també olis de llavors de prèssec i mango que suavitzen i hidraten la pell, deixant els nostres peus suaus com la seda.

Al taller de reparació també podeu fer duplicats de claus i esmolem ganivets.

Comments are closed.