Avís legal

En compliment de l’article 10 de la llei de 34/2002, de l’11 de Juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que cmuns.com és un domini de l’empresa Calçats Muns, SCP (NIF J62140736), amb seu al Carrer del Pont, 26, 08560, Manlleu.

_____________________

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Calçats Muns, SCP, informa que les dades personals recollides des d’aquest lloc Web seran tractades amb el màxim grau de confidencialitat. En relació a les dades recollides en base al formulari de la pàgina de contacte, únicament seran utilitzades per a informar-los de les novetats del nostre establiment i per atendre, si és el cas, les seves peticions d’informació. Amb aquestes finalitats s’incorporaran als fitxers de Calçats Muns, SCP, declarats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i seran tractades d’acord amb la normativa de protecció de dades i sempre amb garantia del dret a la intimitat dels clients. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l’interessat, excepte en els casos previstos legalment.
Informem que els titulars de les dades poden adreçar-se a les adreces i referències que figuren al nostre lloc web per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació.


Comments are closed.